Inginerul de la Aerospatiale

Am tot dat de articolul asta despre Laurentiu Morarus, absolvent al Facultatii de Aeronave, decedat de curand. Au dat si la TV, mai era unul prin Cluj parca, la fel – geniul din Carpati, dar locuind pe strazi. Problema lui? L-a lasat sotia si s-a apucat de baut, ca tot omul. A, mai are si familie, maica si taticu – dar astia au o problema, taticul nu-l primeste acasa si mamica nu se opune. Pe bune? A, de ce scriu totusi despre cazul lui? Pentru ca desi mult mai tanat ca mine – 10 ani, am fost colegi de facultate [ evident ca alte promotii! ].

Inginerul de la Aerospatiale – Laurentiu Morarus

Nu inteleg ceva, legatura dintre Facultatea de Aeronave si situatia lui. Sau ma rog, intre divort si apucatul de bautura. Da, povestea e trista dar cred ca cei mai vinovati sunt parintii sai si el insusi. Pentru ca parintii ar trebui sa fie cei care ii stau alaturi, iar faptul ca nu a reusit sa treaca peste probleme decat cu ajutorul bauturii, cred ca astea sunt principalele probleme.

Ca a fost Laurentiu Morarus absolvent de Aeronave, ca ar fi fost strungar sau contabil cred ca este mai putin relevant. Sper ca parintii sai sunt acum multumiti, poate isi gasesc scuze si nu se simt vinovati, dar cu siguranta ei sunt singurii care puteau sa-l salveze si mai mult, aveau chiar obligatia sa o faca. Inca o stire mediatizata excesiv, care sincer sa fiu nu stiu la ce concluzii ar dori cei ce o mediatizeaza sa se ajunga. La aceea ca multi romani – ca de altfel in orice tara – sunt slabi psihic si cedeaza la prima [ sau a 100-a ] problema din viata lor?

Laurentiu Morarus

Inginerul de la Aerospatiale – Laurentiu Morarus

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.