Intalnire cu colegii pe Google Meet

Azi Google mi-a dat o veste buna, de acum Google Meet este gratis pentru toata lumea, este accesibil direct din Gmail, poti discuta cu maxim 100 de persoane simultan! Hai ca nu e rau, am sa fac cateva probe sa vad cum merge pe telefon, tableta si PC. Azi de exemplu fiind doar eu si Gogu pe fir, de pe laptop nu am prea prins bine ideile, am incercat sa distribui pe ecran toti participantii, insa probabil ca fiind doar doi nu a prea mers. Ma gandesc ca tu nu apari in peisaj, ca doar vrei sa-i vezi pe ceilalti si nu pe tine.

Intalnire cu colegii pe Google Meet

Am lansat o provocare colegilor de liceu, cine stie – poate ne intalnim macar virtual daca astia ne tin blocati in case. Cred ca miscarea celor de la Google cu lansarea gratuita metru Meet va da batai de cap concurentei. De ce? Pai cine are Android pe telefon si tableta, are cont de Gmail si acum programul sau aplicatia, cum vrei sa-i zici, este acolo, asteapta doar sa o accesezi!

Acum de exemplu poti intra pe Google Meet si te poti alatura unui grup de maxim 100 de persoane intr-o conferinta video, o chestie care pana acum era destul de dificila. Nu ma prind cum e cu sunetul, se amesteca toti sau depinde pe cine dai click? Chiar ma gandesc cum ar da asta pe retelele de socializare. Mai ales in grupuri, lectii online, etc. Hai ca-mi vin idei pe masura ce scriu.

Va dati seama ce fain este pentru o familie care e despratita, ma refer la cei din diaspora. Gata, se pot reuni cu totii pe Google Meet, mi se pare ca ideea de a oferi facilitatea gratis a fost cea mai buna miscare a celor de la Google. Bravi baieti!

Google Meet

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.