IP TV in Austria e ilegal?

Teoretic raspunsul la intrebarea din titul e aceleasi indiferent de tara, pentru ca nu-i asa, cum sa retransmiti HBO sau Netflix daca astea se dau pe bani? Bine si tu platesti, doar ca ma indoiesc ca firmele fantoma ce dau IP TV in Austria  [ ca exemplu, ar putea fi UK sau Olanda, tot aia e! ] functioneaza legal sau ca sunt macar firme si nu retele de persoane fizice. Cu 10 sau 12 euro pe luna ai sute de canale – si ce vrea romanul mai tare? Sa se uite la Maruta sa vada pe cine mai invita, nu-i asa?

Este IPTV in Austria legal sau ilegal?

Fara sa ma pricep putin la juridica eu zic ca e ilegal, dar oricum ar fi nu stiu daca o sa ramana romanii in Austria fara IP TV, cert este ca in Italia au fost arestate o gramada de persoane care se ocupau cu asta. Castigau cam 1000 de mii de euro pe luna – bine aici cred ca ar fi trebuit scazute cheltuielile [ sau poate erau deja scazute? ], iar aici au fost implicate autoritatile din Olanda, Franta, Grecia, Germania si Bulgaria.

Investitia celor ce transmiteau prin IP TV inclusiv programele romanesti a fost in cel putin 800 de website-uri si 183 de servere. Aventura nu o sa-i coste totusi prea scump, risca intre sase uni si trei ani de racoare. La 100.000 de euro pe luna, la cati ani au stors banii de la bietii emigranti, parca e cam putin zicem noi! Culmea ca vad ca circula inca oferte pe FaceBook, ceea ce ma mira chiar foarte mult! In Austria stiam ca legile sunt aspre, dar ma mir ca este si Bulgaria pe lista tarilor ce au cooperat cu agentia Eurojust sa-i prinda pe baietii astia. Asadar luati-va adio de la IP TV care in opinia mea o sa dispara in curand. Oare aplicatiile de Android si iOS or fi legale?

IPTV in Italia

Este IPTV in Austria legal sau ilegal?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.