Irina Alionte – o romanca de milioane

Nu am sa idealizez cum a ajuns Irina Alionte la performanta, evident ca a avut ceva sprijin din partea familiei. Dar putea sa ramana in UK, oricum deja pusese bazele conceptului de Bodyshape Transformation. Stiu ca voia sa se exitinda anul trecut in Bucuresti cu al doilea centru, nu stiu daca a reusit pentru ca a venit pandemia si teoretic nu prea mai ai voie sa mergi la sala. Oricum sa ai o cifra de afaceri de jumatate de milion de euro nu e putin lucru, nu-i asa? Asta pe baza celor 700 de abonati care-i trec pragul. Daca fac un calcul rapid imi da cam 62 de euro pe luna abonamentul, adica cam 300 de lei.

Irina Alionte – o romanca de milioane

Fata asta, Irina Alionte – ar fi putut ramane in UK sau de ce nu in State, a preferat sa revina la Bucuresti si sa-si deschida propria afacere, o sala de fitness. Nu una obisnuita, cu una ceva mai aparte, unde promite ca slabesti 6 kilograme in sase saptamanai! Cum? Cand altii promit ca iei buline si dai jos intr-o luna 15 kilograme, ea vine si iti ia 750 de euro pe an ca sa slabesti cate un kilogram pe saptamana? Uite ca asa este, Irina Alionte a convins peste 700 de bucuresteni cu bani sa vina la ea la sala.

Programul pus la punct de Irina Alionte se numeste 6 week(s) challenge – am pus s-ul in paranteza pentru ca la ea lipseste, dar zic eu ca era locul lui acolo. Sau ma rog, o fi a sasea saptamana, ce stiu eu. Unii lasa la restaurant cam 100 de lei la o masa, asa ca zic eu ca sa dai jumatate ca sa slabesti, merita. Promit sa merg odata la ea la sala, macar sa vad ce a facut fata asta de a primit bani de la guvernul englez sa-si puna in aplicare ideea asta nastrusnica.

Probabil ca multi au facut sali de fitness, poate ca fac mai multi bani decat reuseste Irina, dar ei nu sunt in topul Forbes, la categoria antreprenori sub 30 de ani. asa ca despre ei nu discuta nimeni. Ce sa-i urez eu? La mai mare, sa se dezvolte si sa vad o sala Bodyshape Transformation in fiecare judet. Lasa sa mai fie si romani bogati, fara afaceri cu statul, ca din aia avem deja prea multi.

Bodyshape Transformation

Irina Alionte – o româncă de milioane și Bodyshape Transformation

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.