Cu cat si-a vandut Irinel Columbeanu masinile

Azi toata lumea stie ca Irinel Columbeanu a saracit, ajugand de la un prosper om de afaceri si miliardar, la simplu chirias in capitata. Cum a reusit perfoamanta asta? Destul de simplu, a facut un credit de 5,7 milioane de euro, pe care nu a mai reusit sa-l plateasca de cativa ani – nu putini. Procesele au durat mult, asa ca rand pe rand excentricul miliardar a vandut din avere, a inceput cu vilele si a terminat cu masinile de lux. Dupa moartea tatalui sau nu mai era nimeni care sa-l ajute sa faca bani, asa ca averea stransa in cativa ani dupa Revolutie s-a risipit.

Cu cat si-a vandut Irinel Columbeanu masinile

Mai tineti minte frumosul Bentley de 220 de mii de euro? Ei bine l-a scos la mezat cu incredibila suma de 29.000 de euro, daca aflam si eu il cumparam la sigur. Om s-a facut ala de a pus mana pe el. Ramas fara afaceri si fara bani, a acceptat invitatia de a participa la Asia Express pentru 2000 de euro [ aici deja sunt speculatii, au fost bani pe toata perioada filmarilor sau pe luna? ].

Mai tineti minte ce spectacol a fost cand Irinel Columbeanu se lupta cu Monica pentru Irinuca cea mica, copilul rezultat din casnicia celor doi? Ei bine, acum miliardarul falit a decis sa o de a de buna voie pe micuta mamei sale, casatorita intre timp cu Mister Pink, pe numele sau real Poe Qui Ying Wangsuo. Normal ca noul sot este mai tanar decat Irinel, este bogat si locuieste in Malibu Beach. Ca sa vezi cine ce a fost si unde a ajuns. Nu uitati ca Monica a plecat aproape fara nimic in America, unde repede a pus mana pe tanaul Mr. Pink si si-a rezolvat problemele financiare.

Irinel Columbeanu este acum sarac, dupa ce a luat un cerdit care i-a ajuns doar cinci ani, atat a durat pana sa termine fabuloasa suma de 5,7 milioane de euro. DA, fara bani nu faci mai nimic, dar si fara o plasa de salvare in caz de nereusita, nu ajungi prea departe. Averea lui Columbeanu a scazut de pa 150 de milioane in 2007 la doar 7 milioane in 2009. Faceti voi socoteala cat a pierdut in doar doi ani! Ce-i drept in doar un an a reusit sa ajunga de la 60 de milioane la 150. Apoi la faliment!

Lecții de afaceri

Cu cât și-a vândut Irinel Columbeanu mașinile

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.