iRomania promoveaza folclorul

Am decis sa largim putin orizontul proiectului iRomania cu putin folclor autentic romanesc, iata de ce suntem in cautarea artistilor mai cunoscuti sau mai putin cunoscuti care vor sa apara in lista de artisti ce va fi promovata in Europa, Asia, America si Australia de catre „ambasadorii” e4Ro.

Aveti prieteni pe FaceBook care sunt interpreti de muzica populara? Nu ezitati si puneti intrebarea: Doriti sa fiti popularizati GRATIS de proiectul iRomania? Cateva poze, cateva cuvine, o mica biografie si cateva melodii postate pe Youtube sunt suficiente pentru a incepe crearea unei pagini de interpret in proiectul iRomania.

Iti place un interpret local de muzica populara? Cauta-l pe FaceBook, scrie un mesaj si vezi daca este dispus sa-ti dea [sau sa ne dea] cateva poze sa-l promovam. Daca nu noi, atunci cine? Daca nu acum, atunci cand?

Cunosti un interpret din Romania care canta muzica aromana, turceasca, sarbeasca sau bulgareasca? Acum e momentul sa promovam intregul folclor cuprins intre Nistru si Tisa! Contribuie si tu la scrierea unei pagini din istoria muzicii populare roamnesti! [Va urma..]

Proiectul de etnografie si folclor iRomania

Proiectul de etnografie si folclor iRomania

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.