iTalk Romania

Portalul nostru lanseaza serviciul iTalk Romania, un serviciu care se adreseaza posesorilor de smartphone-uri, in special celor ce detin un terminal produs de Apple, NOKIA, BlackBerry, Samsung, HTC, LG, Motorola, Sony-Ericsson sau VERTU.

Ce presupune serviciul iTlak Romania? Acest serviciu ca asigura un discount de minim 10% la reparatia oricarui produs mobil din gama producatorilor enumerati mai sus. Indiferent ca este vorba de un telefon mobil sau o tableta, puteti cere de la noi un cod de reducere, iar dupa verificarea online a persoanei, veti primi un cod cu care va puteti prezenta la sediul MondoGSM pentru a va repara terminalul, predati codul primit prin iTalk si primiti automat o reducere de minim 10% din valoarea manoperei.

In anumite situatii, puteti beneficia de reduceri de pana la 50% din valoarea manoperei, pentru aceasta va trebui sa urmariti in mod regulat portalul iTalk, unde se vor anunta promotii la repratiile terminalelor mobile.

Super Market si SmartPhone (cele doua portaluri cu magazine online) va ofera deasemenea reduceri la achizitionarea te terminale noi. Intr-un cuvant REDUCERI! De ce sa nu achizitionezi un produs nou la un pret mai mic?

Ai nevoie de un diagnostic pentru Android, iOS sau Windows Phone? Nimic mai simplu, intra pe iTalk, cauta cele mai noi oferte si cere codul de reduceri. Merita sa ai parte de ce e mai bun!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.