iUmor si cele sase sezoane la Antena 1

Sincer sa fiu am cam terminat subiectele despre care scriam si am trecut la iUmor, din doua motive. In primul rand si eu agreez chestii din astea cu i in fata, de exemplu am domeniul iCamada.Info – ati prins ideea? Asa ca daca nu pot sa-i acuz pe cei de la Antena 1 ca mi-au luat ideea, adica i-ul din fata [ a nu se confunda cu i-ul de la produsele Apple ], macar sa scriu despre Cheloo.

iUmor si cele sase sezoane la Antena 1

Deci sa iei 20.000 de euro pe baza de poante nu-i chiar rau. Acum ca te jurizeaza Cheloo si cu alt chel, Bendeac. Delia mai merge, e mai pe felie cum se zice – nu mai canta, spune bancuri. Asa ca pentru ca sa pot sa scriu la subiect a trebuit sa ma uit trei ore la iUmor pe Youtube. Pai acum serios, asta e viata de blogger?

Am reusit sa ma uit la finala iUmor de acum patru ani, nu parea cine stie ce , dar eu nu inteleg stand-up comedy, cel putin nu asta pe care-l vad la televizor la noi – mai e unu grasut la Pro TV si joaca in Las Fierbiniti, si ala face stand-up, da ce zic eu de el, toti de acolo fac pe glumetii pe scena. Nu au reusit sa ma faca prea des sa rad, dar nici sa plang. Asadar o sa ma mai uit la alte finale iUmor, poate descopar care-i șpilul emisiunii.

iUmor

iUmor si cele sase sezoane la Antena 1

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.