Cum a facut Jimmy Hex 100 de mii de abonati in doua luni

In primul rand sa ne lamurim, JimmY Hex are doua canale pe YouTube, unul cu chestii pentru copii, gen cele ami neobisnuite chestii pe care le-am gasit la altii si le-am refacut eu, cu dublaj in limba romana si unul cu povestile lui. Pe ala pentru bebelusi a strans cam 200 de mii de urmaritori din iunie 2016 [ da ba, face patru ani peste cateva zile! ] si pana pe 8 ianuarie 2018! In doi ani a facut primele doua sute de mii, apoi a mers mai usor, asa ca azi pe primul sau canal are peste opt sute de mii, iar pe al doilea, cu povesti – peste 1,1 milioane.

Cum a facut Jimmy Hex 100 de mii de abonati in 2 luni

La al doilea canal a fost mai simplu, a strans 100 de mii in doua luni, pentru ca multi au migrat de pe primul canal. Asta se intampla in 2018 in februarie. Deci teoretic in aprilie facuse destui fani ca sa primeasca primul buton de la YouTube. Cum a facut sa aibe acele clipuri e simplu, mai ales pe primul canal. Am sa fac si eu unul, ca am gasit un program care imi cam poceste glasul, deci merge ca uns.

Problema principala este insa cum faci sa strangi fanii aia, ca nu e chiar usor. Ma gandesc ca ar trebui sa ai grija la titluri si la taguri. Apoi bunghesti un canal cu povesti, care posetaza des. Hop, bagi la comentarii ceva link-uri si te scoti. Asta ar trebui sa fie ideea geniala, ca altfel sincer nu ma prind. Banuiesc ca pe Jimmy l-a ajutat si Google, ca acu patru ani ialta era socoteala cu cautarile si clipurile de pe YouTube. Dar eu mai sap, ca sa va dau si voua solutia miraculoasa!

Jimmy Hex si milionul

Cum a făcut Jimmy Hex 100 de mii de abonați în 2 luni

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.