Jimmy Hex si Vasilica

Va ziceam zilele trecute despre Jimmy Hex asta, un mare vlogger de pe la noi, care a renuntat la munca in favoarea vloggingului. Cred si eu ca a renuntat daca are peste un milion de abonati pe canalul lui cu povesti. Dar stai, cine-i Vasilica asta de care scrie in titlu. Teoretic ai zice ca e sponsorul lui Jimmy, cel putin asa cred eu, dupa ce am urmarit povestea cu turul Europei din 10 mai. Dar daca vrei sa stii cum arata Vasilica, uitate aici pe Instagramul ei. Tipa e buna rau, asa ca nu cred in niciun caz ca e gagica lui Jimmy.

Jimmy Hex si Vasilica

Vasilica, pe numele ei real Iulia Gabauceanu, este evaluator si cred ca are un castig substantial de pe urma acestui serviciu, daca si-a permis sa-i plateasca cu cardul vacanta lui Jimmy prin Europa, dar nimic nu poate fi sigur daca nu e confirmat de persoana in cauza. Ei bine, tipa asta arata misto si in ziua de azi, spre deosebire de Mihai, care s-a cam ingrasat [ probabil de la bere ]. Ei bine, Vasilica a incercat si ea sa faca bani pe net dupa modelul lui Jimmy, asa ca si-a facut cont de YouTube, dar are 4 videoclipuri si cateva mii de viziualizari.

In schimb contul de Instagram al Vasilicai e marisor, probabil datorita lui Jimmy care a rugat la un moment dat fanii sai sa-i dea un follow tipei asteia. Lucreaza la Libra Internet Bank, deci e clar acum de unde are atatia bani, nu-i asa? Uite meseria asta mi-a scapat, cred ca ma puteam angaja si eu la o banca si castigam ceva banuti frumosi, ca sa-mi permit 15 bulioane pe o excursie.

Vasilica este colega de facultate cu Jimmy, bine corect ar fi sa spun a fost, pentru ca nu mai sunt de multisor studenti amandoi. Da frate, este colega aia care se temea de fantome. Tipa asa cum am zis este evaluator la o banca, vlogger incepator – cred ca s-a lasat, are o pagina pe FaceBook cu chestii din astea ciudate, cum a facut Jimmy pe primul sau canal, dar succesul intarzie sa apara. Cam la fel ca la mine, dar eu nu am avut sprijinul lui Jimmy, asa ca la mine se explica. Oricum am invatat si de la Vasilica ceva: sa-mi citesc textele daca vreau sa fac vlogging.

Jimmy Hex si Vasilica

Jimmy Hex și Vasilica în facultate

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.