Jimmy Hex versus Lumea lui DEDO

L-am descoperit de curand pe Jimmy Hex si nu pot sa mint, am vazut toate povestile lui, pentru ca primul sau canal, ala cu chestii ciudate, nu mi s-a parut interesant, poate si pentru ca au trecut 50 de ani de cand am fost la scoala, deci pe majoritatea le stiu, plus ca contentul nu e original. Doar vocea. Cat despre Lumea lui DEDO, aici este clar ca el s-a inspirat de la Jimmy si i-a reusit. Bine la un nivel mai mic, vad ca nici nu are canalul monetizat, asa ca sincer ma intreb: merita?

Jimmy Hex versus Lumea lui DEDO

Ce imi place la Jimmy Hex: ca e haios, evident. Ma refer exclusiv la povesti, care asa cum se vede este in trending mai mereu cand apare o poveste, chiar daca publicul este evident format din copii, ceea ce ar trebui sa duca la lipsa monetizarii canalului, dar cine verifica chestiile astea?

Sincer sa fiu am incercat si eu sa fac niste animatii, poate ca ar trebui sa mai lucrez la texte, ca pan ala urma nu o sa ma apuc ca aia de citesc stirile de pe site-urile mai ciudate, doar ca sa fac ceva abonati. Lucrez la subiect, mai ales ca nea Jimmy asta m-a ambitionat. As fi mers eu pe varianta blogg, dar se pare ca pierde teren, asta daca nu te faci cu un milion de cititori, ceea ce nu ar fi rau, nu-i asa?

Avem cateva articole despre Jimmy Hex pe site, le gasesti usor, o sa ma documentez si pentru DEDO, ca poate vreti sa stiti cine este si el. Oricum, bravo ambilor, au ceva content si viziualizari, deci reteta merge si in 2020. Pentru cine se gandeste sa se apuce de animatie, evident.

Povesti pe YouTube

Jimmy Hex versus Lumea lui DEDO

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.