Jocuri Gratis pentru copii

Ca de obicei suntem in cautarea celor mai bune site-uri din Romania, iar astazi ne vom ocupa de site-uri noi, la categoria jocuri gratis, pentru categoria de varsta 5 – 13 ani. Nu putem spune ca adultii nu sunt interesati de jocuri gratis, insa de data asta ne vom referi strict la copii.

Jocurile destinate copiilor trebuei sa fie educative, lipsite de violenta sau de informatii interzise minorilor. De aceea este chiar recomandat ca parintii sa achizitioneze acele programe care restrang accesul minorilor la site-uri ilegale sau care nu sunt recomandate copiilor.

Deja soft-urile care au drept scop recunoasterea site-urilor sigure pentru copii sunt atat de sofisticate, incat cu greu mai poate scapa un site nesigur de supravegherea stricta a acestora. Evident, urmarirea manuala din cand in cand a site-urilor accesate de cei mici fac ca siguranta sa se apropie de 100%.

Stii jocuri gratuite recomandate celor mci? E momentul sa le dezvalui pentru a ajuta si tu la cresterea sigurantei de navigare pe internet!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.