Jocuri Mario pentru Android

Avem placerea sa va anuntam lansarea celui mai nou site cu jocuri Mario pentru Android, un site dedicat fanilor de jocuri online care au descarcat pe telefonul sau tableta sa cel putin unul din cele mai noi jocuri Mario.

Iata ca incet dar sigur galeria de site-uri prezente in reteaua e4Ro se apropie de 1000, ceea ce nu poate decat sa ne bucure. Nu putea lipsi din lista de site-uri inscrise in TOP 400 un site de jocuri online, care va oferi cititorilor jocuri legale, atat gratuite dar si contra cost. Jocurile contra cost vor fi mult mai ieftine decat cele oferite in mod obisnuit de site-urile de profil datorita colaborarii cu unul dintre cei mai mari dezvoltatori din domeniul jocurilor online.

Pentru cei ce vor dovedi ca iubesc cu adevarat jocurile vom oferi cateva premii, care constau din mouse-uri special create pentru jocuri, de la cunoscutul producator Genius, iar primul model ce ca fi oferit va fi un mouse Genius Gila. Premiul doi va fi un al mouse excelent, un model oferit de Razer. Daca vrei sa descoperi ce inseamna cu adevarat un joc, ai nevoie de un mouse special creat pentru asa ceva, iar portalul Jocuri Bune iti ofera cadou un astfel de mouse.

Super-Mario-Galaxy

Super-Mario-Galaxy

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.