Jorge si Anfisa la TLC ’90 Day Fiance

De ceva vfreme Teo a inceput sa se uite la TLC la emisiunea 90 Day Fiance si uite cum am vazut si eu cateva episoade cu Jorge si Anfisa. Jorge e american si Anfisa e rusoaica. Nu stiu inca ce hram purta ea inainte sa se casatoreasca cu americanul, care printre altele e acum la racoare. Dar ea a ajuns mare influencer, are sute de mii de urmaritori pe canalul ei de YouTube si pe Instagram. Evident ca pune poze din alea de le curg bale barbatilor, iar clipurile sunt banale, cu chestii pe care le face ea zilnic, ce mai are pin sifonier, etc.

Jorge si Anfisa la TLC ’90 Day Fiance

Dupa ce Jorge s-a dus sa se racoreasca doi ani si jumatate pentru ca vindea ilegal niste substante ilegale – chipurile cu scop medicinal, dar uite ca federalii au descoperit altceva – Anfisa le cerea fanilor sa trimita bani sotului ei pentru sarmale [ e grea viata dupa gratii! ]. Ea s-a inscris la colegiu, mai pe scurt o duce bine, chiar daca s-a mutat intr-un apartament mai mic, cu o singura camera – dormitor, cum se zice la ei.

Jorge si Anfisa au parasit emisiunea de la TLC, caci oricum nu mai era nimic de aratat, s-au casatorit si apoi sotul a disparut pe o perioada, asa ca ce mai era de vazut? Ca fata a stiut ce vrea si a ajuns in America. Ok, asta e, nici Jorge nu era usa de biserica. Sacul cu peticul, unul din vesti si una din est. Teoretic se merita, chiar daca unul a castigat si altul a cam pierdut. Important este ca Jorge a slabit, ceea ce e ok, daca-i mai vine si mintea la cap, deja iese si el pe plus!

Mai sunt Jorge si Anfisa casatoriti? Teoretic DA, pentru ca fata si-a pastrat pana acum numele de familie capatat dupa nunta. Practic nu se stie, caci nu o sa-i mai vedem la TLC in continuare. Ea spunea ca este acum „capul familiei” sau ma rog, cea care aduce bani in casa. Evident, salariul de la Mititica nu ajunge sa intretii familia. Iar Jorge a scapt de nu mai putin de 56 de kilograme, daca ai sa-l vezi nua i sa-l mai recunosti. Macar l-a ajutat la ceva facultatea asta!

Jorge si Anfisa

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.