Jurnal de criza

Am zis eu acum ceva zile in urma ca o sa stam in casa prana prin iunie sau iulie, daca nu cumva pana in decembrie. Asa ca deschid si eu jurnalul de criza, ca sa am ce scrie pana atunci. Eu de doua saptamani stau numai in casa, cu mici exceptii: ies la market, mai ies la shopping la magazinul din colt, mi-am facut plinul la masina daca o fi cazul sa o sterg la tara, cam asta e viata mea. Nu e rau deloc, e ca si inainte, numai c anu am voie sa ies din casa, inainte aveam – da nu ieseam.

Jurnal de criza – articolul 1

Ma uitam la Starea Natiei, ca tot e conjudetean cu mine Dragos Patraru, care intre noi fie spus corespunde 60% cu mine la conceptii de viata. Cica intr-un sat se vand cu 1 leu declaratiile primite gratis de la primarie. Deci nu e vorba de o initiativa privata, a facut ala pe PC declaratii si face el o afacere. NU, le ia gratis de la primar si le vinde la sateni cu 1 leu!

Azi am stat in casa, la fel ca si ieri cand nu-mi mergea TvBox-ul, asa ca m-am perpelit toata seara, sau noaptea, ca era trecut de ora 23:00. In casa e cam frig, desi caloriferele sunt la 20 de grade Cº. Cu banii stam bine, azi am economisit dublu fata de ieri, adica nu am cumparat decat paine. Doua bucati.

Azi Teo face clatite, dupa ce am priit asigurari inca de acum 3 sau 4 zile ca maine face. Azi e maine acela. Sper ca nu s-a acrit laptele, da nu ma sperii eu asa usor, alaltaieri am luat o sticla mica cu lapte de capra. Asta e bucuria vietii in carantina si izolare. Am dulceata de anul trecut, sa tot fie minim 10 borcane, doar ca faina aia buna de la unguri s-a terminat. Asa ca trecem la autohtona la portia viitoare. In rest e ok, sau ma rog – daca trec peste faptul ca am luat apa minerala Izvorul zaganului cu trei capace diferit colorate: verde, rosu si albastru. Eram sigur ca am prins si apa plata, dar m-am inselat.

Jurnal de criza

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.