Kamara eliminat de la Ferma de Marius Craciun

Am citit noi pe undeva ca Marisu Craciun este castigatorul de anul acesta al concursului Ferma – un nou inceput. Ieri am stat in cumpana, cand a fost la duel cu Kamara, concurentul cel mai putin iubit de catre fermieri – sau poate pe locul doi dupa Brigitte. Uite ca a fost asa cum ne gandeam ca o sa fie, Kamara a pierdut si Marius a castigat duelul cu eliminare. Teoretic de acum o sa vedem doua eliminari pe saptamana si in curand vom asista la semifinala si apoi la finala dintre Marius Craciun si Catalin Morosanu.

Kamara eliminat de la Ferma de Marius Craciun

Nu stiu cine vor fi servitorii saptamana asta, dar stiu ca de acum le va fi destul de greu sa alearga fermierul sef, pentru ca il expun eliminarii. Cand ma gandesc cat de mult isi dorea Pastrama sa fie el la duel, ca apoi sa se bucure ca nu a fost propus! Belbita a stat cu inima pe jar cat a durat duelul, mai ales ca desi cand l-am vazut pe Morosanu la proba asta parea mai usor.

Tot iei Pastrama a cerut-o ne nevasta pe Brigitte, car ea asteptat. Uite ca desi concursul s-a terminat, inca nu am auzit de nunta anului si de viitoarea doamna Pastrama, ex Nastase, ex Sfat.Mai ciudat a fost sa aflu ca Florin Pastrama are acum 40 de ani, parea mai degraba un necopt la minte, dar uite ca te mai inseli, e mai in varsta decat credeam, dar tot necopt se pare ca este.

Cat incaseaza concurentii de la ferma pentru prestatia lor?

Pare incredibil sa aflam, dar concurentii de la Ferma – un nou inceput castiga intre 2000 si 5000 de euro pe saptamana. Cel mai mult se pare ca aluat Catalin Morosanu, evident ca el daca a stat 3 luni, adica 12 saptamani si a luat cate 5000 de euro pe saptamana, a incasat mai mult decat este premiul, adica a pus in buzunare 60.000 de euro! O nimica toata daca este sa credem zvonurile conform carora Mihaela Raduleascu a incasat 100.000 de euro la Ferma.

Oricum ne bucuram sa fie asa cum se zice, ca cei 50.000 premiu au ajuns la Marius Craciun, iar cu cei minim 24.000 ca bonificatie de participare cu siguranta o sa aiba un nou inceput! Chiar avea nevoie de acesti bani, mai ales ca desi a fost in finala de la Ninja warrior, a plecat cu mana goala de acolo.

Kamara la Ferma

Kamara eliminat de la Ferma de Marius Craciun

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.