Ma apropii de 9.000 Karma pe Reddit

Desi au trecut ceva luni de cand bantui pe Reddit, nu am descoperit avantajul de a fi prezent acolo, asta daca nu ai cumva un subreddit unde sa te promovezi la fel ca pe orice alta retea de Social Media. Este destul de greu sa cresti in karma daca nu esti in comunitati active, eu abia azi am ajuns la 9 K. Dar cum ziceam, nu inteleg la ce imi foloseste asta. Bine, sa fii cu karma mica cat o aia de furnica, nu se face. Dar si mare daca o ai, la ce-ti ajuta?

Ma apropii de 9.000 Karma pe Reddit

Unii se oftica ca nu-s lasati sa se promoveze pe Reddit, eu nu am chestii din astea, doar ca nu-s fericit ca nu ma lasa, dar suparat, NU. Studiez platforma, am si un subreddit cu 3 membri – evident eu sunt unul dintre ei. Daca ma intrebi cum sa-ti cresti karma am sa-ti zic: o postare virala si gata. Teoretic daca am sa trec de zece mii, ar trebui sa ma opresc si sa caut cum sa monetizez treaba asta.

Karma se poate obtine in doua moduri pe Reddit, fie prin postari fie la comentarii. Eu am mers pe varianta postarilor, desi aici trebuie sa fii original, pentru ca fie iti sterg postarea robotii fie adminii. Asa ca la comentarii macar ai sansa sa fii apreciat de cei care citesc raspunsul tau. Azi am reusit sa imbin ambele variante si nu m-as mira sa ajung la 10.000 pana dimineata. LE: taman cand ziceam si eu ca am facut cateva mii de like-uri ma trezesc ca mi se spune ca e repost, doar ca verificarile arata altecva. In fine, cam asta e treaba cu reddit-orii, pana nu iti faci tu pe al tau, nu ai liniste!

subreddit

Ma apropii de 9.000 Karma pe Reddit

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.