Kit goblen – o pagina de 50.000 de fani

Am facut recent o cautare a celor mai mari pagini de FaceBook din Romania, asa am ajuns sa descopar pagina Kit Goblen, o pagina pentru iubitoarele de broderii – cu fire, cu margele, etc. O pagina ce are deja 50.000 de fani. Nu pare mult, dar  daca ne gandim cat de greu este sa strangi 1000 de fani, de 50 de ori mai mult e si mai greu. Le uram succes, Kit Goblen cred eu ca are sanse sa ajunga destul de sus pe nisa asta, a broderiilor. Am inteles ca au si un site, www.Broderii.info – pare destul de interesant, daca pricepi cu ce se mananca arta brodatului.

Kit goblen – o pagina de 50.000 de fani

Cei de la Kit Goblen am inteles ca mai detin o pagina de 40.000 de fani, cateva grupuri – in total o comunitate de peste 100.000 de persoane. Este cu atat mai laudabila performanta lor cu cat aflam ca de fapt pagina aprtine unor romani din Republica Moldova. Faptul ca au reusit sa adune atatia indragostiti de broderii spune mult despre daruirea cu care s-au ocupat de pagina lor.

Banuiesc ca fanii paginii Kit Goblen nu sunt doar din Romania si Republica Moldova, asa ca le uram „la mai mare”, sa-i vedem peste un an la 100 de mii de fani, moment in care se pot numi influenceri pe nisa lor. Nu le-ar strica nici niste sponsori, cred ca multe firme din domeniu ar avea de castigat din colaborarea cu ei. Dar la noi in estul Europei asa ceva vezi mai rar. In general sunt preferate persoanele publice pentru promovare.

Chiar stau si ma intreb: oare o pagina a site-ului nostru ar avea impact? La cat de diverse sunt subiectele abordate cred ca ar prinde ceva mai greu.

50000 facebook

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.