Klaus Johannis Presedinte

Stateam la un gratar impeuna cu prietenul meu Marcel Stanica si discutam de una, de alta si pe nesimtite am ajuns la politica si la viitoarele alegeri, unde va trebui sa votam si noi pe viitorul presedinte al Romaniei. Dup acateva minute m-a convins, votez cu Klaus Johannis! In primul rand te intrebi de ce oare l-au ales cetatenii din Sibiu de patru ori, daca nu pentru ca el chiar face ceea ce promite.

Recunosc ca nu cred in itul „neamtului”, nu sunt naiv, insa hai sa analizam putin ce optiuni avem. Sunt sustinator cu pauza al PNL, pauza fiind legata de Crin Antonescu, coleg virtual la liceul din Isaccea, judetul Tulcea. Crezi sau nu crezi, in litsa de titulari la catedtra de istorie era chiar domnul Crin. Acum ca PNL are un nou presedinte in persaona lui Klaus Johannis, am revenit la sentimentele initiale.

Acum ca PDL si PNL au fuzionat, sub sigla PNL evident, caci nu putea sa dispara un partid istoric in favoarea unuia post-decembrist, dreapta este mai puternica, chiar daca unii se zbat sa-si faca si ei loc pe scena. Cum va conta sudul – in special oltenia – fata de nordul democratic la alegerea presedintelui vom vedea, insa sper din toata inima sa vad romanii la vot, si sa voteze evident Klaus Johannis, singurul pe care-l vad azi in functia de presedinte al Romaniei, care sa-si doreasca cu adevarat o Romanie mai buna, mai prospera.

Sper sa nu vad la Cotroceni un Copy-Paste, un urmas al securistilor de altadata [ aici o spun la propriu si nu la figurat, dezvaluiri recente publicate in mass media atesta faptul ca actualul sef de la PSD provine dintr-o familie de fosti NKVD-isti ]. Sper sa vad mafia PSD [ dar nu doar ea, ci toata mafia din Romania ] acolo unde ii este locul. sa nu mai vad hotie, sau pe scurt  sa vad un Sibiu in toata Romania!

Klaus Johannis Presedinte

Poate vrei sa citesti si:

One comment

  • zoli

    Gheorghe Coriolan Ciuhandu (n. 15 iunie 1947, Timișoara) este un politician român, fost președintele al Partidului Național Țărănesc Creștin și Democrat (PNȚCD). Gheorghe Ciuhandu a fost primar al Timișoarei în perioada 1996-2012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.