Lectie practica de PhotoShop

Hai sa vedem ce am invatat pana acum si sa facem prima lectie practica in PhotoShop. Vom incerca sa dam foc unui text: FIRE folosind cateva trucuri simple, asa ca pentru incepatori. Primul pas – creem un document nou. Alegem cu atentie dimensiunile si rezolutia. Apoi ca sa va arat ce bine ma pricep, apasam pe Fill si coloram cu negru totul! Vom avea un patrat de 3×3 negru! Apoi cu unealta pentru texte – Type Tool – trecem si ne scriem un text – adica scriem FIRE! Daca nu vrem sa facem o prostie, selectam pentru text – Background alb.

photoshop-new-document

Tineti minte ca in PhotoShp culoarea pentru text este mereu Foreground, asa ca teoretic ar trebui sa aveti un text alb pe un fundal negru, in aceatsa etapa. Daca esti multumit de munca ta, da ok, adica apasa pe bifa din poza.

checkmark

Prima si ce amai grea etapa a trecut, acum urmeaza sa modificam textul si sa-i dam foc! Cu ajutorul optiunii Free Transform din meniu vom mari textul pe tot spatiul disponibil!  Cred ca o las in seara ast acu explicatiile, va zic doar ce voiam sa obtin, poate vine cineva mai invatat ca mine si ne explica cum ajungem la rezultatul final!

Rezultatul final - dar cum ajungem aici?

Rezultatul final – dar cum ajungem aici?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.