Legea Pensiilor si prostia

Nu ar fi nicio noutate ca la guvernare ajung de fiecare data doar cei cu IQ sub 90, insa sunt momente in care ajungi la concluzia ca in Parlament sunt doar oligofreni. Nu fac distinctie intre ei, caci in 23 de ani cred ca 90% din ei au fost intr-o functie oarecare intr-un guvern postdecembrist.

Mi-a placut ieri pentru prima data de sindicalisti, au descoperit ce am descoperit si eu acum 18 ani, ca noi copiem din legile din vest doar ce ne dezavantajeaza. Nu o sa fac acum teoria pensionarului, insa am sa pun o singura intrebare:

– Cum va ajuta Romania marirea varstei de pensionare pentru femei la 65 de ani? Va mari numarul de someri cu varsta de peste 50 de ani, asta e sigur. Mai departe? Asteptam sa vedem cati mor, inainte de a implini 65 de ani, sau la scurt timp, de preferat pana se termina de rezolvat dosarul de pensie si dam banii respectivi la fondul de marire al salariului deputatilor, senatorilor si ai membrilor din guvern. Pare o idee buna, insa cred ca ar trebui ca toti cei ce nu si-au mai miscat „dosul” de pe scaunele puterii sau opozitiei sa reciteasca poezia „Noi vrem Pamant”!

Victor Ponta?

Victor Ponta?

Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
Să vrem noi sânge, nu pământ!
Când nu vom mai putea răbda,
Când foamea ne va răscula,
Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa
Nici în mormânt!

[George Cosbuc]

Oare de ce se mira premierul? E convins ca e posibil sa vrem si noi ceva?

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.