Leo Iorga – 1964 – 2019, Ultimul concert la Arenele Romane (20 septembrie 2019)

Ma numar printre cei ce au avut sansa sa-l vada pe Leo Iorga la ultimul concert de la Arenele Romane pe 20 septembrie 2019. A fost o sansa unica, pentru ca asa cum stiti, artistul s-a stins pe data de 2 noiembrie, anul curent. Am vazut in ochii sai bucurie. A fost sa zicem asa, concertul sau de adio, iar la final chiar daca vocea nu l-a mai ajuta sa ne incante ca altadata alaturi de colegi ide la Combact (B), am ascultat melodia „Dupa ani si ani”.

Leo Iorga, Ultimul concert la Arenele Romane

Pentru mine Arenele Romane sunt ceva ce ma leaga de tinerete, este parcul unde mergeam adesea, fiind foarte aproape de facultate. M-am bucurat de fiecare data cand am putut sa fiu prezent  la un concert in aer liber acolo. Sunt un fan al trupei Compact – chiar si dupa ce am avut doua, C si B, insa nu am cum sa nu recunosc ca vocea lui Leo Iorga a fost cea care a dus trupa pe culmi. Da, imi place si de Paul Ciuci – care ar fi putut lasa deoparte totul si ar fi putut veni sa cante la concert. Alaturi de Dan Bittman si alti fosti colegi de trupa!

Cu atat mai impresionant pentru mine este destinul lui Leo Iorga cu cat suntem de-o seama – eu mai mic ca el cu cateva luni doar. Viata e scurta, iar daca nu o traiesti cum trebuie, se razbuna cand nici nu te astepti. Culmea este ca acest concert a fost facut in memoria colegului lor Teo Peter, iar Leo Iorga a parasit spitalul pentru a fi alaturi de colegi. Cu ochii stinşi, cu graiul slab [ stiti banuiesc poezia ]. Asa l-am vazut eu pe Leo Iorga pe 20 septembrie la Arenele Romana. maine se va impli o luna de la trecerea sa in nefiinta. Dar deapururi va fi in imimile noastre!

Ultimul concert cu Leo Iorga

Leo Iorga – 1964 – 2019, Ultimul concert la Arenele Romane (20 septembrie 2019)

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.