Leul in cadere libera

Am inceput deja sa-mi fac griji in privinta banilor mei, leul scade de la o luna la alta, ma astept in curand sa vad un euro la cinci lei! Deja circula glume de genul: ce zice Euro cand intra la BNR? Give me five! Pana la urma nu faptul ca tot creste euro e problema mea ci cursul la care-l schimb fata de cursul BNR. Adica pierd o garamada la fiecare mie de euro schimbata. Pur si simplu ma gandesc sa fac o schimbare, sa incasez in contul de euro.

Leul in cadere libera

Ok, sa zicem ca imi fac un cont in Euro si ca o sa am in cont valuta in care primesc banii, problema este de unde-i scort? Erau pe vremuri bancomate cu euro, acum fie au disparut fie s-au imputinat. Asadar cand o sa scot la ghiseul bancii ce fac? Platesc iar comision ca la lei de imi dau lacrimile? Sincer sunt complet debusolat, iar leul scade, preturile cresc si eu pierd mereu.

Viata asta nu-i simpla de loc, asadar stau si analizez posibilitati, poate sa ma mut in alta tara, de preferinta ar zice Irlanda, imi place cum e viata la tara acolo, am scapat de schimbul valutar, doar ca in cazul asta ce fac cu magazinul online? Sa pierd 50% din venituri parca e mai rau decat sa pierd la schimbul valutar! Dar de ce ma plang eu? Altii ar vrea macar 1000 de lei pe luna sa aiba veniturile, iar eu ma plang? Rusine! Nu mai zic ca aceste articole economice nici macar nu cred ca le citeste cineva!

valute

Leul în cădere libera

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.