Limba lui Zoso

Il mai stiti pe Zoso, cel care rade de toti influenceri ica sunt analfabeti? Ei bine, azi am descoperit o noua limba pentru bloggeri: nu e limba de lemn, nu e limba de la pantof si nici limba lunga a lui Nea Caisa. Este modul in care scrie cel mai cunoscut blogger din Romania. Pai daca el scrie asa, ce pretenii sa mai ai de la unul care e pe locul zece mii? Am citti fraza de 10 ori, am intors-o pe toate partile si nu am reusit sa-i dau de cap. Poate reusiti voi, ca sigur e ceva ce-mi scapa.

Limba lui Zoso, aka Vali Petcu

limba de lemn

Am pus poza ca sa nu se creada ca am copiat eu gresit textul. El, adica Zoso – este cel mai fin cunoscator al virgulei, care aici este pusa nu-i asa corect. Excludem ce urmeaza dupa virgula si trecem ma i departe: Asfel care erau discutat bla bla bla. Era vorba despre venitul minim garantat care incepe sa prinda contur in tot mai multe tari. Exista si la noi, e undeva la 150 de lei parca, fix cat sa-ti ajunga sa traiesti doua sau trei luni fara griji.

Elvetienii au refuzat un salariu minim garantat, ba chiar cochetau cu un venit de cateva mii de euro pe luna, daca decizi sa stai acasa. Nu mai stiu ce tara nordica chiar a pus in aplicare experimentul. Eu zic ca e ok, adica pentru aia de au sau mai corect spus nu au, din ce trai. Din diverse motive, sunt studenti, nu gasesc ceva pe masura pregatirii lor – sau ma rog a asteptarilor lor salariale, etc.

Revenind la rasul de altii, cand ai sa treci pe aici – sigru treci, ca am vazut ca esti cu ochii pe mine ca pe butelie, incearca si explica-ne fraza de mai sus. Promit sa aprob comentariul!

site-ul meu

Limba lui Zoso, aka Vali Petcu

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.