Lista cu ce trebuie sa mai fac pana la Craciun

Deja cred ca am ajuns sa uit de la mana pna la gura ce mai am de facut pana de Craciun, asa ca ma gandesc sa scriu aici: am de mutat nu site pe o noua gazduire si sa aplci ce am invata azi, cum sa pun la iTheme2 slide-ul cu poze de la articole, aveti grija ca se pot pune doar 30! Nu e chiar complicat, trebuie doar sa te prinzi ca la vizibilitate mai ai o optiune de bifat, ca in poza de mai jos!

Galerie iTheme2Daca ai facut asta, teoretic merge struna, desi inca nu am reusit sa vad cum se face miscarea automata a postarilor, probabil din editare directa in fisierul PhP, dar chiar nu imi place cum arata.

Cred ca am ajutat  pe multi utilizatori romani ce folosesc tema asta – iTheme2 – eu o am pe cateva site-uri, ma amuza ca pun poza doar sus si e ok. Treaba asta cu slide ctred ca papa si ceva din vitreza si resursele site-ului, dar asta este. Ai nevoie de cel putin 5 postari sticky si gata! Iti merge treaba, nu stiu la ce te ajuta, dar se modifica putin din design. Poate am sa folosesc chestia asta la cateva bloguri ce folosesc tema asta direct pe wordpress, ce pusca mea, nu iau resursele de la mine!

Gata am notat ce am de facut, acum cred ca maine sau poimaine cand ma apuc iar de treaba o sa stiu ce si unde am pus fisierul de transfer, unde pe HDD ma refeream, ca si asta e o problema pentru un cascat ca mine! Daca asa incep de luni, unde ajungem? A – sa nu uit – site-ul sau mai bine zis domeniul cu tot ce tine de el, e de vanzare! Ai 3000 de euro? Ma poti cauta!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.