Local Guides – avantaje

De cand am inceput sa postez mai des pe Local Guides am vazut cateva schimbari majore in portofoliul meu, asa ca am de gand sa continui acest proiect, folosind si site-ul meu „Drumetul.info„, mai ales ca exista si beneficii materiale. DA, deja sunt firme care ma cauta sa le ajut in promovarea afacerii lor locale. Ele imi ofera o suma de bani, eu merg si vad cum stau treburile, apoi fac o recenzie obiectiva, iar daca firma isi da acordul, o publicam.

Local Guides – avantaje

Pe langa faptul ca ai sansa sa fi ales sa mergi la intrunirile cu alti membri Local Guides, cu siguranta ca exista si alte avantaje. Nu le stiu eu, dar cu siguranta sunt. Cred ca in curand o sa vedem pe platforma si un loc dedicat ghizilor romani si moldoveni, ceea ce va aduce un plus pentru cei car eau avut suficient timp si rabdare sa treaca de nivelul 5. Nu e chiar greu daca pui cate o recenzie pe unde treci, are Google Maps grija de asta.

Iti reamimnteste mereu sa scrii recenzii, chiar si cand nu ai internet pe telefon sau tableta, folosind evident GPS-ul. Imi par erau ca nu am facut asa de la inceput, eram chiar iritat cand ajungeam acasa si imediat ce vedea reteaua WiFi incepea telefonul sa ma sacaie: cum a fost acolo? Dar dincolo? Acum as fi fost probabil la nivelul 7 sau 8, ceea ce imi dadea o oarecare autoritate pentru clientii mei. Asta e, nu e timpul pierdut, abia astept sa vad cum la la nivelul 7 – am nevoie de doar 5.000 de puncte!

Maps

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.