Locuri de munca in Dubai

Astazi m-am intalnit cu reprezentatul portalului romanilor din Dubai si dupa lungi discutii am ajuns la o concluzie – incepand de azi vom posta aici tot ce tine de oferte de munca in Dubai pentru romani. Chiar daca in acest moment se vor ocupa ei de redactarea anunturilor, in curand vom gasi si in echipa noastra pe cineva care sa se ocupe de primirea si postarea anunturilor de munca pentru Dubai, urmand ca apoi sa ne extindem pe toate ofertele sosite din Emiratele Arabe Unite.

Locuri de munca

Locuri de munca

Chiar daca veti gasi aici o mare parte din ofertele de munca din Dubai va sfatuim sa citit regulat si ce se afiseaza pe site-ul „Romanii din Dubai” gazduit de e4UK, caci acolo lumea este mai aproape de sursa. Pana cand firmele de plasare a fortei de munca vor incepe sa utilizeze serviciul de presa e4Ro va trebui sa culegem datele manual, sa le verificam si abia apoi sa le postam.

Va rugam ca cel putin o saptamana sa nu postati cereri de munca, pentru ca nu are cine sa le prelucreze, in schimb puteti folosi fara nicio problema partea de oferte, toate anunturile de pe site fiind deja verificate de un angajat e4Ro.

In speranta ca am reusit sa va dam o veste buna la inceput de saptamana [ maine este deja luni ], nu uitati sa dati ceasurile inapoi cu o ora pentru a trece la ora de iarna! Asta va fi cu siguranta o zi mai lunga – avand 25 de ore!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.