Locuri de munca in Germania

Portalul e4Ro a decis sa-si schimbe putin sfera de activitate si lanseaza iJobs – o categorie noua de informatii, stiri si anunturi gratuite, destinate romanilor din Germania, Austria si Irlanda. Totul a pornit din nevoia de a avea un loc unde sa gasim informatii despre locuriule de munca din Uniunea Europeana, grupat si in folosul celor aproape 20 de mii de romani ce ne viziteaza pe FaceBook.

Locuri de munca in Germania

Grupul nostru de pe FaceBook a adunat peste 18.000 de romani, mai avem o sectiune pentru romanii din Stuttgart si una pentru romanii din Dortmund – restul grupurilor sunt inca destul de mici. Pentru acestia dar nu doar am decis sa deschidem o rubrica speciala unde sa postam din cand in cand locuriule de munca vacante pentru romani. Vom bloca pentru moment comentariile la acest articol, deoarece nu vrem sa primi cereri ci oferte de munca, pe care sa le dam apoi cititorilor nostri.

Va reamintim cateva cerinte minime cerute de angajatorii din Germania – nivel minim de cunoastere a limbii germane [ deci daca inca nu o cunoasteti, incepeti sa invatati ], o calificare intr-un domeniu – deci nu e vorba de ma pricep, am sa invat – ci e vorba sa fiti capabili sa municiti inca din prima zi. Toate ofertele unde nu se cere o limba straina sunt prin intermediari, stati si analizati putin: cine are nevoie de un angajat cu care sa nu se inteleaga?

Pot castiga bani postand pe site-ul e4De anunturile traduse din germana in romana gasite inlsita EURES? Raspunsul e simplu -DA! Cum? Eu zic sa te apuci de treaba,apoi iti vom spune cum se poate castiga din traducerea anunturilor din limba germana in limba romana!

Locuri de munca Germania

Locuri de munca in Germania

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.