Locuri de munca online pentru varsta a 3-a

Am cam exagerat putin cu varsta a 3-a, dar sa zicem pentru cei ce au trecut de 55 de ani, oare se mai gaseste ceva de munca online? Am ales varianta asta pentru ca oricum suntem in lockdown, deci nu ma gandesc sa ma duc sa fiu paznic. Ideea mi-a venit dupa ce fiu-meu a ales sa ramana la Endava, pe un salariu minim, dar si-a mai gasit ceva suplimentar in SUA, evident online. Ideea este ca eu nu stiu la fel de bine limba engleza ca el, dar poate cu putin translate ma descurc.

Locuri de munca online pentru varsta a 3-a

Ma uit des pe site-urile cu oferte de locuri de munca, vad oferte pentru cei cu varsta cuprinsa intre 18 si 50 de ani, dar restul ce fac? La mine e un caz mai special, ca nu prea mai stiu sa fac nimic in afara de mazgalit pe blogul asta, care nu poate fi considerata munca. Ce sa lucrez? Corector articole pentru site-uri? Sau ma rog, adminstrator de pagini si grupuri FaceBook? Uite o idee, dar oare cat ai putea castiga, plus ca daca as avea timp si inspiratie [iar Tucanberg asta nu ne-ar taxa la postari! ], poate m-as ocupa mai bine de ale mele.

Da, e cam greu cu locurile astea de munca, cel putin eu unul care din 1993 sunt pe cont propriu, nu stiu ce as face daca as fi nevoit sa-mi caut un loc de munca. Ocazional am mai lucrat, ca sa fac un ban in plus pentru diverse proiecte. Uite ca o sa treaca si 2021, o sa treaca si pandemia si o sa se revina la normal – cel putin asa sper eu, desi normalul de peste doi ani nu o sa mai semene cu cel de acum doi ani cu siguranta.

Apreciez pe orcine a reusit sa faca ceva cu viata lui, adica sa aiba un castig onorabil si sa isi asigure o batranete linistita, cat de linistita poate fi ea in Romania. Voi cum vedeti treaba asta cu batranii care inca nu au iesit la pensie?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.