Lucrez in publicitate, o fi de bine?

Da, am reusit in sfarsit sa lucrez in publicitate – dupa 30 de ani de la prima incercare. Acum 30 de ani, imediat dupa Revolutie, am primit o oferta de a lucra in Bucresti in publictate, adica sa gasesc fraieri care sa dea nu stiu cati dolari pe centimetru patrat ca sa-si puna bannere prin capitala. La mintea mea de atunci am zis ca nu o sa mearga, aveam oarecum dreptate, de unde sa stiu eu la ce mari firme sa merg si sa le iau banii? Azi am revenit in publicitate.

Lucrez in publicitate, o fi de bine?

Deci ca sa nu fie dubii, distribui pliante pe strada – asta fac. Adica distribui publicitate, deci lucrez in domeniu, nu-i asa? Am glumit, evident. Nu mai lucrez de mult, stau acasa si scriu pe blogul asta zi de zi, sau ma rog – cand am chef. Avantaj eu, la bani dezavantaj. Ma uit la statisticile incasarilor din 2017, ianuarie si pana azi, suma totala pare frumusica, 22 de site-uri aducand venituri bunicele, adica jumatate din portofoliu. Inca opt site-uri sa zicem asa se tin pe linia de plutire, dar restul sunt un dezastru!

Trebuie sa ma apuc imediat sa-mi fac publicitate, altfel chiar ca o sa ajung sa impart pliantele prin piata sau pe strada. DA, luna asta am avut o incasare neasteptata, daca mai adaug si TV-Box-ul primit la barter as zice ca stam binisor, magazinul online merge si el cam ca melcul, dar macar de asta nu ma ocup eu ci Teo, deci hai sa zic ca nu e treaba mea cum merge. Mai rau este ca vine concediul, am deja doua plecari programate, una pe 28 septembrie la munte si alta prin noiembrie in Dubai. Asa ca nici nu vreau sa ma gandesc la portofel!

Patron Patreon

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.