M-am trezit cu o Melodie din 2016 data jos

Bine, nu data jos in adevaratul sens al cuvantului, dar decat sa va explic eu care-s pe dinafara, mai bine citesti in poza de mai jos. Adica nu spun ce post TV a decis dupa patru ani ca melodia nu sta bine la mine pe cont, ca a ajuns la 210 vizualizari si au zis ei ca am sa ma imbogatesc. A, oricum la cei 49 de abonati, sigur ajungeam la pragul de monetizare. Adica cam 4000 de ore parca, eu am undeva la 50 de ore. Asta e, i-am promovat pe baietii aia din clip, l-am decupat si am ramas cu aplauzele, macar sa vad statistica peste alti 4 ani.

M-am trezit cu o Melodie din 2016 data jos

Ati vazut ca a fost revendicat de fapt continutul, ceea ce este super OK – asa si este, ca nu e continutul meu personal. Doar ca ai un gust amar cand se intampla la 4 ani de la postare. Macar in alt email ma anunta ca mi-au crescut veniturile cu 60%. Da, luna trecuta, deja stiam – dar ma mai inveselesc putin. In rest ce sa zic? NU mai postati muzica sau continut care NU va aprtin, desi am inteles ca daca pui nu stiu ce info – merge.

Adica sa pui a cui e continutul, ca nu vrei bani, etc. Ma gandesc daca aia de la AC DC ar face treaba asta. Adica la cat de mari sunt ei sa se ia de un amarastean. Nu mai zic ca sunt o gramada de interpretari ale instrumentistilor cu piese celebre. A NU se intelege ca nu sunt de acord cu revendicarea, ca e melodia lor – ma rog, a unui invitat din emisiunea lor. In plus iti dai seama ca am pus titlul “melodie”, adica sa nu atrag vizualizari din titlu, mai mult, cred ca de fapt am postat asta cu scopul de ai lauda. Dar … faci download la melodie, NU e chiar corect.

Melodie YouTube

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.