M-am umplut de bani pe Patreon

Genial cum sunt, am zis sa fac si incercarea asta, ca am 200.000 de persoane prin grupurile mele. Evident ca am mers pe cele cu minim 30.000, ca nu ma apucam la cele cu cateva mii. Am avut 6 intrari pe Patreon si evident niciun euro! Adio bere si distractie in gradina. Mana pe tastatura si la munca fraiere, nu la cersit beri pe FaceBook. Am mai facut o incercare, nu cred ca e ultima, mai probam la ce rezoneaza romanii din diaspora. A, am mai incercat si pe un grup cu lectii de limbi straine, unde NA, ai ceva avantaje citind postarile facute de admini.

M-am umplut de bani pe Patreon

Bai, e greu sa faci banii din pomeni, asta e sigur. Unii poate au noroc, altii poate chiar fac content care merita platit, nu stiu. La mine se pare ca singura varianta care tine e traficul. Nu a mers nici cu afilierea, undeva precis gresesc, nu ma duce capul ca sa zic mai pe scurt. Deci o sa trec peste si asta e, nu ma pot plange ca nu am incercat-o si pe asta.

Daca mai aveti idei de facut bani pe internet, lasati-le in comentarii. O sa le incerc pe toate, ca cine stie de unde sare iepurasul. Concluzia mea? Mai oameni buni, daca aveti un blog cu cateva mii de unici pe zi, aveti si bani de venitul minim garantat. Daca ajungeti la 10.000 pe zi, deja pueti sa ziceti ca ati plecat la munca in Germania la sparanghel, doar ca stati acasa si munciti cand vreti voi. La peste 20 de mii pe zi, unici evident – e deja super ok. La cifre mai mari nu am sfaturi ca nu am astfel de site-uri, asa ca decat sa dau cu presupusul, mai bine tac. Spor la bani, dragii mei!

Patreon bani

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.