Ma gandesc sa ma inscriu pe Patreon.com

De ceva vreme ma bate gandul sa ma inscriu pe Patreon.com, un mod destul de simplu de a fi platit luna de luna de persoane care cred ca merit asta [ adica merit sa fiu platit ]. Un fel de cersit bani legal de la persoane care cred ca au si pot sa dea luna de luna bani. Ma uit ca sunt destui romani care au reusit treaba asta, de la Zoso la cine mai vreti voi, am vazut sume lunare de la la 400 de dolari la 2500 de dolari primiti lunar prin Patreon.com. Nu-i chiar rau as zice eu!

Ma inscriu pe Patreon.com

Ma gandesc si ma razgandesc, sa ma inscriu sau nu pe Patreon.com? Nu ar fi mai placut sa primesti lunar bani de la cei care cred ca faci o treaba buna? Dar ce treaba fac eu in afara ca scriu zilnic aberatii pe net? Am grija de o comunitate de peste 100.000 de romani, asta o fi de bine sau mai mult pierdere de timp? Scriu lectii de limbi straine, farnceza, engleza si germana, numai ca una merge si doua stau pe loc. O fi o treaba buna sa gasesc pe cineva sa ma plateasca sa continui?

Andrei Bolocan este un moldovean care a reusit sa stranga aproape 4.000 de dolari lunar deci se poate. Omul a incercat sa plece in Canada, dar munca nu este pentru toti, asa ca tot mai usor este sa stai la PC si sa faci tot felul de chestii, iar pentru asta sa primesti bani! Da, poate ca era si metoda cu content writing, dar asta inseamna sa faci ce zice cel ce te plateste. Nu-i mai simplu sa faci ce vrei tu si sa primesti bani? Asadar in curand, daca ma decid sa ma inscriu pe Patreon.com va anunt si pe voi, ca sa stiti cat de multi bani strang eu jucandu-ma pe blogul asta [ si pe inca 43 de blocuri ]. Dac ava decideti sa ma sponsorizati, nu ezitati sa-mi scrieti, ca primesc bani de la oricine e dispus sa-i dea!

Antreprenor

Ma gândesc sa ma înscriu pe Patreon.com

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.