Ma plictisesc

Sincer sa fiu nu credeam ca o sa ma plictisesc asa de mult in perioada asta, credeam ca o sa fie fain, stam in casa si facem activitati comune impreuna cu cei dragi. Mai ales ca Alex s-a intors acasa de pe meleaguri indepartate. Uite ca nu e asa, e la el in camera si ne vdem doar la masa, de trei ori pe zi. Sotia sta in dormitorul matrimonial si ba se chinuie sa-si mentina admiratorii conectati – desi afacerile ei sunt zero din cauza blocajului international, iar eu stau la mine in birou si caut ceva interesant de citit/scris.

Ma plictisesc, nu prea mai am ce sa fac

Am crezut ca va fi forfota pe FaceBook, Reddit sau pe forumuri, ei bine nu! Ce o face lumea, mai ales ca e weekend, dar si in restul saptamanii nu mai merge aproape nimeni la serviciu. Gata, am vazut toate filmele, carti noi de citit nu am [ am primit „Cel mai bogat om din Babilon” de Georges Clason, am terminat-o in cateva ore. ]. Veniturile din blogging au scazut la jumatate, iar magazinul online e zero pe linie [ evident ca nu mai avem transport! ].

Maine e luni si practic o sa fie tot vacanta, weekend pentru multi dintre noi. Nu mai zic ca se anunta si reintoarcerea anotimpului rece, adic ain loc de primavara va fi un fel de iarna. Adica daca tot nu merge economia, cum ar fi sa fie probleme si in agricultura? Mugurii vor ingheta, pierderi peste pierderi pentru agricultori si fermieri. Iese cineva bine din toate astea? Habar nu am, eu sper sa castig macar 2.000 de lei in martie, tot e un pas inainte! Dar pe de alta parte sunt inca sanatos, nu am problemele celor din Italia! Asa ca e bine.

Italia 2020

Cum arata spitalele din Italia în martie 2020

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.