Magazin online interfoane si videointerfoane

 Astazi majoritatea locuintelor sunt prevazute cu interfoane si videointerfoane pentru ca toata lumea isi doreste pe langa o securitate sporita a locuintei si o anumita intimitate. Astfel dotand casa sau blocul cu interfon suntem scutiti de oaspetii nepoftiti dar putem da accesul in imobil doar acelor persoane pe care le agreem. In mod sigur daca locuiesti la casa te-ai saturat sa iesi la poarta de fiecare data cand cineva suna pentru a te intreba daca vrei sa cumperi tot felul de prodise, sau in cazul in care stai la bloc te-ai plictisit sa faci curatenie dupa fiecare pisica sau catel ce-si gaseste culcus pe scara blocului.

videointerfon

Interfoane si videointerfoane

Iata de ce poti instala o gama larga de sisteme video pentru a beneficia de avantajele unui trai linistit. Tehnologia a avansat mult in ultimii ani, iar de la clasicul interfon cu aparat telefonic s-a ajuns la sisteme performante, cum sunt cele ale firmei Electra. Acestea iti ofera pe langa siguranta un confort si o incredere sporita, te fac pur si simplu sa uiti de infractori si de oaspetii nepoftiti.

Daca acum cativa ani erau la moda interfoanele cu cifru, astazi aveti posiblitatea sa uitati de coduri sau de chei obisnuite pentru a intra in propriul imobil sau in casa. Cu ajutorul cheilor magnetice usa se deschide automat doar la apropierea acesteia de panoul de control. Iar un videointerfon te ajuta sa vezi daca la usa este postasul sau este o persaona necunoascuta care cauta un mijloc de a intra in cladire.

Indiferent ca stai la casa sau la bloc, sau ai un birou unde nu vrei sa fii luat prin surprindere de musafiri nepoftiti, poti instala un interfon audio sau un videointerfon si problemele tale au luat sfarsit. Daca locuiesti in Buzau sau Bucuresti apeleaza la un profesionist: Electra Instal!

 

 

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.