Manafu mi-a sters comentariul

Am zis sa comentez si eu la Manafu pe blog, ca sa imi mai petrec timpul in mod interactiv, dar ce sa vezi – mi-a sters comentariul. Eu unul mai sterg de obicei link-ul de la website, ca sa nu fie cumva unul de vrea sa se promoveze si eu sa nu stiu. Atat! Bine, la mine nu prea comenteaza lumea, dar asta e o alta chestie, mai putin importanta. A, sau comenteaza, dar fix in scop filantropic – adica eu filantropul si el ala cu blog ce necesita pus neaparat la semnatura electronica.

Manafu mi-a sters comentariul

Uite de aia nu comentez eu la bloggerii astia mai smecheri, ca sa nu imi stearga ei comentariile, sa nu le dau satisfactia asta. Plus timpul pierdut, ca eu cand scriu nu pun trei cuvinte, scriu o carte, ce carte zic eu – roman fluviu. A, comentez la subiect, nu  ca sa ma aflu in treaba. De exemplu Manafu scrie zilele astea despre cum e sa stai in casa si sa-ti mearga bine. Da si sfaturi economice: sa pui bani la ciorap – cam 1000 sau 2000 de lei sa ai, ca asta e suma pe care o economiseste unul care e platit cu minimul pe economie. Sa aia si el de zile negre.

In contextul pandemiei, tot Manafu sfatuieste sa ai rezerve cash in casa cam pentru trei luni. Asa, si pana in decembrie ce faci?

Intre timp am postat un comentariu pe blogul lui Alex Mihăileanu, sa vad acolo am mai multa trecere sau si acolo totul e facut pentru bula lui de cititori. Update: l-a sters! Asa ca am avut dreptate, astia nu te lasa sa postezi daca mai ai si tupeul sa pui link la website [ oare la ce mai exista rubrica aia? ]. A, ma intreb si pe mine, ca nici eu nu las link-urile la cometarii. Sau o sa le las, daca omul scrie mult si bine!

blogul-meu

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.