Marea mahmureala

Marea mahmureala 2 ( “The Hangover II” )

    “Marea Mahmureala” este un film, bazat pe o poveste teribil de amuzanta, in care patru barbati participa la o petrecere a burlacilor, dar unul dintre ei are grija ca lucrurile sa nu fie duse pana la final fara vreun incident. Acesta este un motiv pentru care atunci cand tinerii se trezesc, nu il gasesc pe unul dintre prietenii lor. In lipsa unor informatii legate de cele intamplate in noaptea ce tocmai trecuse, avand amintiri doar in poze, acestia incearca sa puna cap la cap toate cele intamplate, si pleaca in cautarea membrului pierdut, fiind presati de timp, deoarece unul dintre ei este pe cale sa se casatoreasca.

      La fel ca in primul film, partea secunda repeta acelasi scenariu, doar ca pe parcursul intamplarilor, acestia isi aduc aminte ca in urma cu doi ani au avut parte de experienta similara, incercand sa repete exact actiunile si pasii pe care i-au facut atunci, insa cum mereu apare cate ceva nou, sunt nevoiti sa puna in aplicare planuri mult mai noi.

  Puncte tari

     Cu siguranta ca cel mai bun element al partii a 2-a este continuitatea acordata de regizor, acestei povesti. Ce poate fi mai bun, decat o ora si jumatate in care razi cu ochii in lacrimi, iar dupa sa mai petreci inca atat timp, fiind bine – dispus de o opera ce nu te poate dezamagi. In ciuda faptului ca povestea a ramas aceeasi, in mare parte, au fost introduce elemente noi. In filmul secund apare o noua calatorie, in Thailanda, unde se petrec niste lucruri diferite. Mai apre un minor, caruia ii este taiat un deget, insa care este pierdut de maturi; li se alatura un calugar, ce este dus intr-un club de noapte,pus sa bea alcool si sa priveasca show-urile de streptease ; cei cinci pornesc o revolutie pe strazile Bangkok-ului, iar unul dintre personaje se trezeste cu un tatuaj pe fata.

        De asemenea, multitudinea de elemente amuzante reprezinta unul dintre cele mai bune puncte ale unei comedii, deoarece, exista foarte multe filme la care in loc sa razi, adormi. Ei bine, Hangover nu este acest gen de film. Nu poti inchide un ochi, din cauza dorintei de a nu pierde vreun moment in care ai putea sa cazi de pe scaun.        

        Consider ca acesta este unul dintre cele mai bune filme, pe care l-am vazut vreodata, datorita personajelor spontane si a ideii scenaristului, ce este adeptul vorbei „Asteapta-te la imposibil”. Mai cred ca acest film duce spre perfectiunea in domeniul comediilor, fiind una dintre singurele pelicule pe care le-am revazut, razand cu ochii in lacrimi.

Content Writer Sergiu I.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.