Cin e Maria Zvinca

Am zis ca e cazul sa mai sciru despre vloggeri, asta pentru ca incett dar sigur ma voi indrepta si eu catre zona asta. Deci cine este Maria Zvinca si ce vrea ea. Pai din introducere e clar ca e vlogger [ habar nu am daca e corect sa zici vlogger-ita ], e tanara si anul trecut era digital planner, azi este independenta si are peste 200 de mii de abonati la canalul ei de YouTube. Mazimul de vizualizari a fost de peste 600 de mii, iar destul de multisoare au trecut de jumatate de milion de viziualizari.

Cin e Maria Zvinca – vlogger

Pai daca eu fac un milion de viziualizari intr-un an pe blog, Maria Zvinca are de cateva ori mai multi privitori decat mine. Dar ea e fata, arata bine si te invata multe. Ce? A nimic, m-a luat tastatura pe dinainte. Nu mai e loc oare si pentru alti influenceri in tara asta, sau e atat de mult incat ar fi cazul sa ne mai inmultim? Imi place accentul moldovenesc al Mariei, dar din pacate cum ea prezinta mai mult dedesupturi femeiesti, pe mine ma cam depaseste subiectul.

Da, asa da toti banii din lume sa vad cum ii vin acele „dedesupturi”, dar cum ea le prezinta neimbracate, ma rezum la a scrie despre ea, fara sa-i urmaresc clipurile. Am vazut 10, cred ca mi-am facut o concluzie, mai mult personala decat obiectiva despre vloggul Mariei Zvinca. Am mai invatat un cuvant, haul – adica un video in care ne arati ce ai mai cumparat.

Intre timp am facut o pauza, m-a chemat sotia la masa, asa ca acum la intoarcere nu am nici rabdare sa citesc ce am scris despre Maria Zvinca, deci nu mai stiu ce am scris si nici ce am avut in cap cand am inceput sa-l scriu. Asa ca termin aici cel mai scurt articol despre un vlogger, daca vreti sa adaugati voi, cum are drag o sa aprob comentariile!

Maria Zvinca

Cin e Maria Zvinca – vlogger

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.