Marius Sescu, bloggingul si persoana mea

L-am descoperit mai acum ceva vreme pe Marius Sescu, un blogger interesant as zice eu, dar cu un trafic asemanator cu al meu, adica putin peste mie pe zi. La mine sunt cam 250 pe zi unici, din cautari, restul de prin distribuiri, dar lucrez intens pentru a ajunge la un raport de cel putin 50 – 50. Adica sa mai cresc putin traficul organic, dar ma gandesc si la ceva colaborari. Acum daca stau sa ma gandesc bine la ce as putea promova pe blogul meu, sincer nu ma duce capul. Sa fim seriosi, cu ce l-ar ajua te un client al meu vizitratorii care citesc despre Jimmy Hex?

Marius Sescu, bloggingul si persoana mea

Daca aveam traficul lui Vali sau macar a lui Cetin, atunci alta discutie purtam. Dar eu fac intr-o luna cat fac aia intr-o zi! Nu mai zic de traficul dat de cei care o adora pe Valeria Fainescu, sau si mai grav de cei care vor sa stie amanunte despre Dana Gutila. Asta la ce ajuta si pe cine? A, pe mine ma ajuta, ca mai fac un ban cinstit, dar pe un eventual client? Ma gandeam zilele trecute la investitii, la modul de a scoate bani din diverse activitati. OK, am un magazin si niste site-uri, toate legate de internet. Traiesc de pe urma lor de 20 de ani, hai sa nu exagerez, de 15. Ca inainte de asta, adica in primii 5 ani numai trai nu era ala daca ar fi trebuit sa ma bazez pe online.

Mai arunc sdin cand in cand un ochi pe blogul lui Marius Sescu, asa sa ma inspir, sa vad ce mai scrie, acum gasesc un subiect ce o sa-mi aduca cam 1000 de unici pe zi. Nu se stie nicodata de unde sare iepurele asta online. Ma bazez inca mult pe FaceBook, cat o mai tine, dar la ora asta e ok. Desi daca pana si astia mari care dadeau servicii gratis au inceput sa ceara bani, e clar ca latul se cam strange. Sunt oare pregatit pentru iesirea din online? NU, categoric raspunsul este negativ. Ca am uitat cum e sa muncesti cu adevarat, stau si bat aici apa in piua, sper sa dublez an de an venitul, desi evident ca asta e un vis, unde as ajunge daca ar fi asa ceva posibil [ in ritmul in care muncesc eu, adica doua zile dorm, alte trei ma odihnesc si restul sapatamanii muncesc ].

Marius Sescu,

Marius Sescu, bloggingul si persoana mea

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.