Marketing Afiliat

O metoda eficienta de a castiga bani pe internet este marketing-ul afiliat, si deja sunt cunoscute de majoritatea celor care au activat in acest domeniu cele doua platforme: www.piatadigitala.ro si www.2parale.ro.

Din experienta va spunem ca se poate castiga destul de bine din marketing afiliat, singura conditie este sa munciti pentru asta, sa va faceti un plan de atragere a clientilor potentiali.

E nevoie ca potentialul cumparator sa ajunga pe site-ul dumneavoastra in cautarea unui anumit produs pe care l-ati scos la vanzare. Sansa ca unul din vizitatori sa cumpere pe baza unui banner intamplator este destul de mica, iar daca traficul vostru este sun 5.000 de vizitatori unici pe zi, aceasta sansa este minima.

In schimb, daca sunteti bine target-ati, si cu 10-50 de vizitatori unici puteti face vanzari destul de bune. In marketingul afiliat este foarte important sa cunoasteti foarte bine cum functioneaza sistemul, ce inseamna perioada de rcurenta, valabilitate cookies, etc. Vom reveni cu amnunte legate si de alte variante de marketing afiliat, cum ar fi amazaon.com sau Altex.

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.