Marketingul afiliat si moi

Acum mi-am adus aminte ca fac si marketing afiliat, adica din cand in cand mai sterg catre un  link inactiv din 2Parale [ 2 Perforant ], pentru ca la eMag nu reusesc sa-mi innoiesc contractul, astia vor sa-l semnez manual, sa-l scanez si sa-l trimit. Cam naspa as zice eu, dar asta e, nu esti in Romania si nu mai merge scanerul – nu mai am drivere, cred ca are multifunctionalal peste 10 ani! Cu ocazia asta realizez ca inca nu am dat drumul la dictionarul meu online!

Marketingul afiliat si moi

Este evident ca nu fac ceea ce trebuie, pacat ca nu ma asculta si Alex care se chinuie cu al sau magazin Audacious King, l-am ajutat cu cel putin 100 de prieteni de pe FaceBook sa ajunga la 1.100 de fani, dar sincer nu stiu daca sistemul lui de drop shipping o sa-l ajute sa vanda ceva fara un efort sustinut si ceva bani investiti in FaceBook Ads. deci ca sa fiu mai exact legat de mine si marketingul afiliat: nu am mai scris special pentru asta de doi ani, mai tin inca WikiShop online, desi speranta este sa-l vand cu macar 500 de euro, daca o sa ma decid sa-l aduc la zi, o sa-l pastrez.

Deci eu am lers pe 2Performant pentru Marketingul afiliat, alex merge pe shopify si cred ca avem venituri egale, adica zero! Eu macar am scos 44 de euro din care am dat 24 pe domeniu – am scos din AdSense, evident. Adica trafic ar fi, vanzari ioc! Evident ca nu sunt vanzari daca nu fac nimic in sensul asta, nu? De ce ma bag eu in lucruri din astea daca stiu ca nu-mi plac? A, da stiu – pentru ca am avut candva un site de fashion care mergea bine!

Marketing afiliat venituri

Marketingul afiliat și moi

 

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.