Ajuta sau nu masca medicala contra coronavirusului?

Am vazut ca unii poarta masca si altii nu,ma refer evident la mastile alea medicale, simple. Unii spun ca ajuta, dar sa te speli pe maini, altii ca le poti folosi doar o zi sau doua, altii mai „documentati” zic ca nu ajuta. Oricum sa nu pui mana pe ele, asta ar fi de retinut. In plus nu se prea gasesc, iar daca medicii le poarta in sala de operatie inseamna ca la ceva ajuta. A, nu la coronavirus spun unii „specialisti”. Ok, oricum stam mai mult prin casa, iar daca pandemia o sa tina pana in decembrie, cu siguranta o sa ne infectam cam toti [ asa zicea madame Merkel ].

Ajuta sau nu masca medicala contra coronavirusului?

Teoretic credeam ca nu o sa scriu despre subiectul coronavirus, pentru ca si asa scriu toti. Azi mi-a scris mama: sa ma suni macar odata pe saptamana, ca nu se stie daca mai ai cui scrie in conditiile actuale [ 80 de ani, pe muchie! ]. Da, ar fi frumos sa sun mai des, dar nu sunt unul din aia care vorbesc la telefon. Nici pe messenger nu prea vorbesc, imi place doar sa scriu pe blog. Atat!

Deci revenind la masti, avem 4 bucati acasa – pentru trei persoane. Eu o port mai rar, ca nici nu prea ies din casa – la market si inapoi acasa. E si asta un risc, peferam sa nu ma duc eu, dar oricine se duce, tot acasa revine, riscul e cam acelasi. Singura problema e sa scapam cu bine, adica luam virusul, ii dam la cap si ne facem sanatosi. Asta e ideea.

Pe de alta parte, stiu de la gripele obisnuite, degeaba crezi ca ai capatat imunitate, la anul o iei din nou. Asa ca daca nu trece pandemia, riscam sa cam fim bolnavi o lunga perioada de timp. Nasol moment.

Masca medicala

Ajuta sau nu masca medicala contra coronavirusului?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.