Meciul Badau versus Zoso continua

Zosolino e tare suparat pe Horea Mihai Badau, ceea ce face deliciul celor care se amuza cum poate lumea sa-si faca de lucru, cand nu e cazul. Stii ce nu pricep eu? De ce se zbate acest Zoso, care-si zice Vali Petcu desi numele sau adevarat si complet e altul, deci de ce se chinuie sa ceara sa se stearga articolele scrise despre el de Badau [ aici nu am inteles care-i treaba cu Liza Danciu ], daca el ii improasca pe toti cu noroi. Adica tu vrei sa ramana pe net numai ce scrii tu? Indiferent ce termeni si invective folosesti? Care-i logica ta?

Meciul Badau versus Zoso continua

Daca ai urmari toata cariera online a lui Zosolino ai vedea ca cel putin 66% din articolele sale sunt despre persoane publice si sunt sau ma rog, contin cuvinte jignitoare la adresa acestora. Atunci cand altii iti intorc foaia, cum ar fi Horea Badau [ iarasi ma framanta aici ce cauta in discutie Liza Danciu ], te simti lezat. Hai pe bune, te crezi Mangafaua, Mafalda, Mister Univers? Asumati macar barbateste ca esti asa cum esti, nici prea prea, nici foarte foarte [ din toate punctele de vedere – sa nu cautam ce scrii tu despre aspectul fizic al unora! ].

Hai ca iar am apucat mania asta a scrisului despre bloggeri, dar ce altceva sa scrii pe praful asta? Adica ce pretentii sa ai dupa ce-l faci bou pe Badau? Sa te faca si el Fat Frumos? Asta avand in vedere ca nu-ti prea place sa ti se puna „moaca” pe site-uri, cica te deranjeaza. Ete fleosc, pui asta si gata, ai poze cate vrei! Vrei sa afli cum il cheama pe Zoso in realitate? Cauti si gasesti surse cate vrei, am gasit eu cam 4 surse diferite. Fara sa fu initeresat, dar le-am gasit.

Asadar ce rost are sa continui o lupta atatia ani? Ai si tu lipsa de idei ca mine, nu ai despre ce scrie si l-ai gasit pe Horea Mihai Badau? Eu nici nu stiam ca exista, lal fel ca sutele de pitipoance despre care tot scrii. Eram mai curios daca scriai despre Liza Danciu, Dana Budeanu sau ma rog, mai nou despre Dana Markitan. Dar asa? Cum te face unul mai cu otet, mai cu ou, gata sari la gatul lui. Pai nu ai treaba? Sa gasesti firmele alea de marketing sa-ti de aniste bani, sa nu le mai dea banii la influecerite. Da, cama sta e!

Razboi si pace

Meciul Horea Mihai Badau versus Zoso continua

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.