Metrici site-uri [ Moz si Majestic ]

Nu sunt eu mare fan al metricilor unui site, desi si acestia pot indica ceva despre cum evolueaza acesta. Trecand peste faptul ca niciun site nu stie exact totul despre un site, iar ce conteaza de fapt este cum il apreciaza Google, hai sa vedem ce se mai aude cu cateva din site-urile mele. Din pacate e4RO a mai scazut in MOZ, acum are DA 9 si PA 26 [ adica pagina e ok, domeniul e cam slab fata de competitie, insa la cautari zic ei ca stam binisor ]. Nici metricii din Majestic nu sunt tocmai cei pe care i-as fi vrut.

Metrici site-uri [ Moz si Majestic ]

Chiar daca e un site la care scriu zilnic, uite ca e4Ro e in scadere, in schimb DigitalPress e pe val. Conform MOZ DA este de 12 iar PA de 19. Nu e rau, dar nici cine stie ce. Ar mai fi insa de vazut si rank-ul din Alexa, desi pe Romania este putin cam irelevant, pentru site-uri mici, evident.

Cam asta am vrut sa verific luna asta, ar mai site-uri de verificat, dar am tras concluzia ca nu merita. Pana la urma traficul este cel relevant intr-o discutie legata de site-uri. Atentie! Site-urile noi stau mai bine in cautari decat cele vechi, daca au continut relevant si sunt actualizate frecvent. Asta pana cand incep sa se ia in calcul link-urile catre ele.

Asadar la un site nou e interesant sa ai link-uri catre site-uri relevante pentru subiectele tale, apoi ar fi indicat sa inceapa sa vina si catre tine. De ce? pai cine sa scrie despre site-ul tau cand e nou? Nu e ceva verosimil sa vezi ca lumea stie de tine, cand abia ai facut ochi pe internet, nu-i asa?

metrici site-uri

Metrici site-uri [ Moz si Majestic ]

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.