Mi-am luat capcana electrica pentru tantari

Pentru cei care nu sunt adeptii tehnologiei manufacturiate in casa, pentru capcana de tantari explicata acum ceva vreme, iata si varianta cu plata. Nu stiu daca efectul sau este ok sau nu, ideea este ca am dat banii pe el, l-am achizitionat online si acum astept sa vad cum va actiona in prima noapte. Sper sa gasesc plina cutiuta aia cu gaurele, ca sa stiu ca macar nu consum curentul de pomana. Daca varianta cu otet si apa plus biarbonat chiar functioneaza, asta nu sunt inca sigur. Verificarea va fi la noapte si cu siguranta maine voi face un review complet.

Mi-am luat capcana electrica pentru tantari

Prima chestie interesanta: e produs in China, la atingere da impresia ca se destrama daca sufli mai tare [ sau ma rog, respiri langa el ], vine doar cu un cablu USB de alimentare, care nici macar nu se poate folosi la alt aparat, fiind lipit in interiorul lui. Eu am pus un charger mobil de 10.000 mAh, evident ca nu sper sa tina o zi, dar macar sper ca ma salveaza de tinut in priza. Producatorul recomanda sa stai departe de el, pentru ca tantarii te vor alege cu predilectie, evitand aparatul.

E usor de curatat, teoretic in interior art trebui sa gasesti a doua zi o gramada de tantari prajiti, face ceva galagie si nu stiu de ce, o fi imprastiind ceva aer ionizat, miros de tantaroaica, sau cine stie. Are un mic ventilator, sau asa pare, pentru ca iese ceva racoare din el. Sper eu ca e mai eficient decat aerul conditionat portabil luat de mine, la care sotia a ales sa mai ia unul, fara efect de incalzire – inclusiv vara, cand tubul elastic e pe post de minisoba. Ne reauzim maine pe FaceBook, cu ce concluzii am tras dupa primele 12 ore de functionare.

UpDate dupa 48 de ore de utilizare: nu a prins niciun tantar! Ori nu am eu tantari in casa, desi am ceva muscaturi, ori nu prinde asta nimic, doar consuma curent [ foarte putin ]..

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.