Mi-am luat TV Box TX6

Am zis eu ca e timpul sa scap de programele TV oferite de Orange in Moldova – problema principala fiind evident limba rusa, pe care nu o cunosc dar pe care se pare ca daca nu o stii, nu ai sanse sa traiesti in Republica Moldova. Asa ca am luat un TV Box TX6 pentru a ma bucura si eu de IP TV, adica de sute de programe TV, o mare parte in format 4K [ plus ceva filme subtitrate in limba romana ].

TV Box TX6 – Review

Prima problema cu TV Box TX6 este ca daca ai nesansa sa ai IP dinamic, adio conexiune la filme, softul merge, nu-i problema, doar ca nu prea ai ce vedea la televizor. Asa-i in tenis, nu poti fi mereu castigator. In rest am numai de bine de zis despre TV Box TX6, minimalist, telecomanda simpla cu functie de mouse, lipsesc cele patru butoane colorate necesare pentru anumite setari, de exemplu canale favorite, dar asta e cam tot ce pot sa zic la capitolul minusuri.

Un mare plus este antena, care spre mirarea mea reuseste sa prinda „dupa colt„, adica in camera cea mai departata de router, la geam. Am semnal destul de bun, viteza internetului destul de buna, verificata cu speed test deja instalata pe TV Box. Adica am si la Upload si la download cam 30 Mbps, chiar daca de fapt sunt conectat in banda de 5 GHz. La Upload asa am si pe laptop, deci asta e.

Daca recomand sau nu IP TV si achizitionarea unui TV Box? Pai daca nu ai de ales si daca ai si sansa de a avea IP static – cam greu la asta cu IP-ul, de obicei asa e la toti, dar asta e o alta poveste, deci daca esti in unul din cele doua cazuri de mai sus, DA – recomand, daca nu mai bine nu vii in Moldova, decat daca esti fan limba rusa.

TV Box IP TV

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.