Mi-am luat un mouse M280 wireless

Mi-am luat ieri un mouse M280 wireless de la Logitech, pentru ca nu stiu de ce pe laptopul sotiei cel vechi bip-aia de zor la fiecare micare [ conectorul USB ], asa ca zic sa merg la niste prieteni care au o firma de IT&C si sa iau un mouse inainte de inchidere. Ma sui repede in masina si la fara 15 ajung si iau un mouse wireless, ca sa nu mai stau cu firele atarnate in sezlong sub nuc. L-am luat mai ieftin ca la eMag, unde e 170 de lei cu reducere, eu am dat 100 + o bere!

Mi-am luat un mouse M280 wireless

Deci ajung eu acasa si abia apoi caut sa vad review-urile de pe eMag, sta bine – 3 -4 – 5 stele! Probleme? Cica rotita nu e ok, uite ca la mine in prima zi merge si sunt multumit. Problema mea era ca nu gaseam conectorul WiFi, sun si evident deja era inchis, nu raspunde nimeni. Sun prietenul pe mobil, nu raspunde! Nevasta-mea gata cu gura: asa esti tu, trancanesti mult si nu te uiti [ belesti ochii de fapt! ]. Cand colo ce sa vezi, conectorul USB e in lacasul de la baterie!

Evident ca la Windows 10 e marfa, ai pus conectorul si merge din prima mouse-ul meu. Asa ca de azi am iar mouse wireless, ma intreb doar daca ar trebui pus pe OFF noaptea, dar cum era pe ON din magazin, zic sa-l lasa asa. Oricum cand pica bateria Duracell pun un acumulator reincarcabil de la vechiul meu aparat foto – cine mai foloseste asa ceva cu 14 MP si 100 de kilograme? Avem smartphone acum, facem poze ca profesionistii, nu-i asa?

Mouse M280-wireless

Poate vrei sa citesti si:

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.