Mihai Alisie vrea sa intreaca FaceBook cu al sau AKASHA

Am zis ca e timpul sa-l urmaresc pe George Buhnici, ca pana la urma sunt si eu fan HighTech, chiar daca de 10 ani ma joc doar de-a bloggerul – in proportie de 80%. Asa am ajuns sa aflu ca exista un tip, pe numele sau Mihai Alisie – roman si cofondator al monedei virtuale Ethereum. A doua criptomoneda ca importanta d epe piata internationala, adica din intreaga lume. Ei bine, romanul vrea sa-i intreaca pe cei de la FaceBook cu a sa retea sociala AKASHA. Daca o lanseaza ma inscriu instant, pentru ca promite ceva mai mult decat Mark Zuckerberg!

Mihai Alisie va intrece FaceBook cu al sau AKASHA

Da, un roman – si nu este singurul – a depasit cu mult concurenta, acum isi pune in cap sa creeze o retea sociala mai prietenoasa, adica in care prietenii tai sa primeasca in proportie de 100% ceea ce postezi! Pai da, ca azi pe FaceBook degeaba ai 5000 de prietenbi sau 100.000 de fani, ce postezi ajunge doar la 10% dintre ei! Mihai Alisie va face asta si eu am sa fiu printre primii sai clienti! Si DA, este tanar, a terminat informatica la Sibiu si este cel mai tare din parcare!

Mihai Alisie a inteles cum e treaba cu internetul de la 24 de ani, in 2011. Si inca o chestie ciudata, peste tot par a fi implicati rusii, asa se face ca un tanar rus stabilt in Canada, in varsta de doar 17 ani, a devenit prietenul lui Mihai. Impreuna au deschis o revista, Bitcoin Magazine. Ca sa stie lumea ce-i aia criptomoneda,cum faci rost de ea, si la ce-ti folosteste. Momentan ca sa te imbogatesti.  Da, a mai scazut ceva un BTC de la 12 mii de dolari la peste 10 mii, dar pe termen lung e ok. Sa zic asa a fluctuat intr-o zi de pe la 10.500 la 10.700, deci aveai cand si cum sa cumperi si sa vinzi in 24 de ore ca sa faci un ban gramada.

Stau si ma gandesc acum: oare de ce nu auzisem eu de Mihai Alisie atunci cand un Ethereum costa 20 de dolari? Luam si eu sa zic asa 50 de bucati, dadeam 1000 de dolari si azi aveam la pretul de 173 de dolari pe un ETH, 8650 de dolari [ asta daca nu vindeam canda ajuns la maxim si a inceput sa cada: undeva in jurul la 1300 de dolari pentru un Ethereum. Om ma faceam cu 65.000 de dolari in buzunarul meu! Asta e, acum insa mizez pe reteaua lui sociala, doar sa o lanseze mai repede!

Mihai Alisie si cryptomonedele

Mihai Alisie vrea sa intreaca FaceBook cu al sau AKASHA

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.