Viata si opera lui Mihai Bendeac

Cine este Mihai Bendeac si ce rol are el in succesul serialului Baieti de oras, asta daca ne gandim ca el este si membru in juriul iUmor. Ce legatura este intre cele doua fete ale lui Bendeac? Pai sa o luam cu inceputul. Numele este parca predestinat, fiind format din Ben si Deac, primul imi aminteste de Ben-Hur, iar al doilea de Dana Deac. Primul este ce vreti voi, film, nume de personaj, etc. iar al doilea este numele de familie a jurnalistei Dana. Asadar nea Mihai asta, mai lesne cunoscut sub pseudonimul Roby Roberto.

Viata si opera lui Mihai Bendeac

Viata lui Mihai Bendeac a fost scurta – pana acum, vreau sa zic – doar 36 de ani de la data nasterii. Opera lui insa a depasit de mult marile ecrane si a ajuns pe cele mici. Asta – Mihai Bendeac – a avut niste pui, asa ca a scos repede o emisune [ unde se putea daca nu la Antana 1 ], numita in mod inspirat In puii mei. Cum de l-au primit la Teatrul de Comedie, nu stiu. Dar cu siguranta era nevoie de unul ca el, asa ca l-au angajat.

Mihai Bendeac mai si canta, danseaza si cand are o zi buna, gandeste! Nu stiu ce a gandit Sergiu Nicolaescu cand l-a distribuit in Supravietuitorul. Il tineti minte nu-i asa? Cum nu? Cand erau ei la o masa si jucau ceva? Nimic, nimic? Da, a fost un rol mare si sincer sa fiu ma bucur ca am vazut filmul in 2008. Am prins mari actori in viata jucand in filmul ala. N-a jucat Florin Piersic, dar nu e nimic – il parodiaza Mihai Bendeac suficient de mult.

Mihai Bendeac

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.