Mihai Dimulescu este Jimmy Hex

Ieri voiai sa stii care e numele lui Jimmy Hex, probabil ca nu m-ai crezut cand ti-am zis ca-l cheama Mihai, asa ca uite dovada mai jos. E adresa pe care primeste el coletele de la donatori, in general bani de bere cum zice el, prin metoda prostului. Avand in vedere ca are si un loc in Market Place-ul de pe eMag, zic eu ca o duce binisor, se strang bani mai mult decat pentru o bericioaica, dar asta e – ca sa faci atatea clipuri nu e chiar usor, iar cei peste un milion de abonati ai sai de pe VLIP, un fel de YouTube romanesc.

Mihai Dimulescu este Jimmy Hex

Da, numele real a lui Jimmy este Mihai Dimulescu si daca tot ati vrut sa aflati secretul asta, poate dati si aici o bere – adica o distribuire voiam sa zic. Sau poate trece el pe aici si o sa-si faca mila de un blogger care nu are atata imaginatie sa faca un videoclip, dar are suficienta ambitie sa scrie zilnic cate ceva. Azi am scris despre povestile ui Jimmy, maine cine stie despre ce o sa mai scriu.

Altii m-au intrebat cu ce program isi editeaza Jimmy Hex clipurile, eu zic ca o face cu varianta platita de la animaker, pentru mine insa e cam scump sa dau 19 dolari pe luna, cand eu nici macar nu ma pricep sa fac un film mai acatarii. A, mai am nevoie si de un editor de sunet, care sa-mi schimbe vocea, nu stiu de ce, dar nu ma prea face fericit cand mi-o aud. Daca fac si treaba asta, promit sa ma apuc si eu de clipuri, ca vad ca asta cauta lumea, asa ca in loc sa scriu aici, fac un video animat.

Sau ca sa fiu cu un pas inaintea lui Jimmy [ Mihai Dimulescu ], o sa scriu si apoi o sa citesc ce am scris, apoi transpun totul in animaker, nu-mi mai ramane decat sa fac rost de un milion de subscriberi si gata cu munca. Niciodata nu a fost viata mai usoara si mai frumoasa ca pana acum. Deci daca stii un astfel de editor audio, nu ezita sa-mi lasi un comentariu mai jos. Iar daca iti plac povestile lui Jimmy, trimite-i o bere ca acum ai adresa. Ne auzim – sau ma rog, citim – dupa ce fac ochi, ca uite m-a prins dimineata tot cautand subiecte pentru blog.

Mihai Dimulescu

Poate vrei sa citesti si:

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.